Széchenyi Vasútmodellező Klub

KezdőlapVillamosH0eTerepasztalokGalériaKapcsolat

 
 

 Cukorgyár Cseresznyéskert Dagványpuszta
 Épülő autópálya
 Hanság Hát Istvánhida Kavicsbánya elág. Kerekerdő Kiszáradt tó feszt. Krisztina híd Kunkenderes-malom Pályafenntartók Puszta Simonvára Szántóföld Szilastarján Támfalatozó Varjú kápolna VPOP

 

 

   


Kiszáradt tó fesztivál

 

Anno domino... akarom mondani domine a térségben rengeteg természetes forrás által táplált tavacska volt fellelhető, de az emberi elme ebbe is sikeresen beavatkozott, és a források vizét elvezette a maga felhasználási céljainak megfelelően... Ebből kifolyólag nincs elég víz a tóba befolyólag, tehát a tó kiszáradt.


Azonban az emberi leleményesség még mindig nem szűnt meg, és  a tómedernek rögvest találtak egyéb felhasználási módot, így például a nép legnagyobb örömére fesztiválokat rendeznek benne zenével, s minden jóval, ami kell (ebből valószínűleg már rájöttek, honnan ered a név. Találó, nem igaz?). A szórakozni vágyók nagy többsége ide is a legkézenfekvőbb közlekedési eszközzel, vonattal érkezik. A fesztivál sokak által ismert mottója: „Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol”.

←    Előző

Következő   →

 
 
 


 Az itt található anyagok a Széchenyi Vasútmodellező Klub szellemi termékei. Felhasználásuk előtt forduljon hozzánk engedélyért!


© copyright 2017. |
www.szvmk.hu