Széchenyi Vasútmodellező Klub

KezdőlapVillamosH0eTerepasztalokGalériaKapcsolat

 
 

 LGB (1:22,5)
 H0 (1:87)
 H0e (1:87)
 N (1:160)

 

 

   


Az LGB „terepasztal”

 

Ez a „terepasztal” – mert nem teljesen illik rá a szokványos megnevezés – nem csak a vonatok nagy méretéből adódóan különleges. Az általában földön összeépített rendszer a néhány négyzetméterestől egészen a 10×6 méteres alapterületig változtatható, így könnyen jut neki megfelelő hely.


Az LGB-t mindig nagy érdeklődés övezi a kiállításokon, mivel a kordonlábakon elhelyezett gomboknak és szabályzóknak köszönhetően a látogatók irányíthatják a vonatok közlekedését, a sorompók működését és a lanovkát – elsősorban a gyerekek legnagyobb örömére.


Egy ideje már az LGB rendszer szerves, és a „nagy testvért” nem meghazudtoló részét képzi egy igen öszvér asztal is. Ez egy földön elhelyezett LGB-H0-N-és még ami rákerül építési nagyságú asztal – érzékelhető tehát, hogy nem ezen van a hangsúly, hanem az említettek nyomán itt is az interaktív vezérelhetőség a kulcs. A két kör egy-egy kitérőt tartlamaz, így az is kiválasztható, hogy melyik vonat induljon el az állomásról valamely irányba, tovább bővítve a játékba való bekapcsolódás lehetőségeit.

Vissza a főoldalra

Következő   →

 
 
 


 Az itt található anyagok a Széchenyi Vasútmodellező Klub szellemi termékei. Felhasználásuk előtt forduljon hozzánk engedélyért!


© copyright 2018. |
www.szvmk.hu