Széchenyi Vasútmodellező Klub

KezdőlapVillamosH0eTerepasztalokGalériaKapcsolat

 
 

 Akácos út
 Albertfalva kitérő
 Bartók Béla út
 Békás-patak
 E-gitár utca
 Elágazás
 Franczstadt
 Grinzing
 Kórház
 Közraktár
 Műszergyár
 Nils Holgersson park
 Nyolcas forduló
 Oktatási központ Polgár Jenő utca Rüby-hurok
 Segítő Mária utca
 Stadtpark
 Szent András tér
 Szilágyi E. fasor
 Török Flóris utca
 Vásárcsarnok

 

 

   


Villamos modulrendszer

 

A villamos rendszer jelenlegi teljes hossza már több mint 30 méter, melyet jórészt 100 × 50 cm-es modulok (azaz részegységek) alkotnak. Ezen modulok tetszőlegesen rendezhetőek és forgathatóak, így az összeállított „asztal” képes a különböző formájú és méretű kiállítási létesítményekhez igazodni. A főként budapesti eredetű elemekből álló rendszer igazi kuriózumnak számít.

Teljesen analóg üzemű rendszerünkre is természetesen érvényes a mondás, miszerint „egy terepasztal sosincs kész”. A csapatra és a villamos rendszerre is még rengeteg fejlesztés vár. Az egyre terjedelmesebb hálózaton a forgalom zavartalan lebonyolítása érdekében a rendszer részleges automatizálása is elkerülhetetlen lesz a közeljövőben.

 

Modulrendszerünk egy valódi városhoz hasonlóan folyamatosan változik, bővül. Számos apró módosítás mellett jelentős építések, átalakítások is folyamatosan történnek.

Az elkészült villamos modulokról bővebben bal oldalon a modulok nevére kattintva olvashatnak.

 
 
 


 Az itt található anyagok a Széchenyi Vasútmodellező Klub szellemi termékei. Felhasználásuk előtt forduljon hozzánk engedélyért!


© copyright 2020. |
www.szvmk.hu