Széchenyi Vasútmodellező Klub

KezdőlapVillamosH0eTerepasztalokGalériaKapcsolat

 
 

Akácos út
Albertfalva kitérő
Bartók Béla út
Békás-patak
E-gitár utca
Elágazás
Franczstadt
Grinzing
Kórház
Közraktár
Műszergyár
Nils Holgersson p.
Nyolcas forduló
Nyolcas kocsiszín
Oktatási központRüby-hurok
Segítő Mária utca
Sportpálya
Stadtpark
Szent András tér
Szilágyi E. fasor
Török Flóris utca
Vásárcsarnok

 

 

   


Vásárcsarnok

 

A nagyvárosok képének szintén gyakori jellemzői a vásárcsarnokok épületei, így mi is arra az elhatározásra jutottunk, hogy építünk egy modult ennek a témának a jegyében. A csarnoképület egy szélső szabványos modulon helyezkedik el, ami lehetővé teszi, hogy a modul szélén lévő falat plexivel helyettesítsük, betekintést engedve ezzel a csarnok belsejébe, ahol is az állandó, pavilonos árusok mellett éppen a heti piac zajlik. A kirakodóárusok kofalármájától visszhangzó épületnek különös varázsa van ilyenkor. A csarnok előtti piactér ugyanúgy megtelik árusokkal, az érdeklődés itt sem kisebb a portékák iránt, különösen a mozgó hentesárust illetően, aki kiváló minőségű, helyben sütött hurkák illatával csalogatja a vásrálókat, nem kis sikerrel.

A modul építéséről


A modul építéséről folyamatosan beszámolunk. Az éppen aktuális és a korábbi lépések képei a projekteknél megtalálhatók, vagy itt, a gombra kattintva azonnal elérhetők.


Adatok:

  • Fiktív terep

  • 1 méter | szélső szabvánnyal

  • Építés éve: 2016

 

←    Előző

Vissza a főoldalra

 
 
 


 Az itt található anyagok a Széchenyi Vasútmodellező Klub szellemi termékei. Felhasználásuk előtt forduljon hozzánk engedélyért!


© copyright 2017. |
www.szvmk.hu