Széchenyi Vasútmodellező Klub

KezdőlapVillamosH0eTerepasztalokGalériaKapcsolat

 
 

 Borókaliget
 Dagványpuszta
 Épülő autópálya
 Hanság Hát Istvánhida Kavicsbánya elág. Kiszáradt tó feszt. Krisztina híd Kunkenderes-malom Pályafenntartók Puszta Simonvára Szántóföld Szilastarján VPOP

 

 

   


Kunkenderes–malom

 

Ellentétben az Elkeseredés MgTsz. dolgozóival, itt a „Hurrá!” optimizmus található meg, hiszen ahogyan a római mondás tartja, a népnek cirkusz és kenyér kell. A kenyér alapanyaga itt készül, de hol a cirkusz? – teheti fel a kérdést az olvasó. A cirkusz minden reggel műszakkezdetkor Józsi bácsi, a főgépész akrobatikus tánca kezdi, amit Sanyi bácsi kísér saját énekével, amint a Szilíciumos Egyenirányító zenekar Szeretem az amperszagot c. dalát próbálja autentikusan visszaadni. Kálmán bácsi a bűvész, hiszen minden reggel azt állítja, még volt egy üveg pálinkája. Végül Feri az anyagbeszerző mutat be rozsdás felemás korlát gyakorlatot. Hát kell ennél több?


Aki úgy gondolja, nyugodtan átfáradhat a
másik terembe: a vontatási főnökségre. Béla, a fűtőház örök betege ismét sérülést szenvedett el, amihez nagy valószínűséggel a Bíró Ica poszternek, és az azalatt található üres üvegeknek is köze van. Még szerencse, hogy az aknába nem szédült bele – bár ahogy ismerik, úgy is bejönne másnap dolgozni.

←    Előző

Következő   →

 
 
 


 Az itt található anyagok a Széchenyi Vasútmodellező Klub szellemi termékei. Felhasználásuk előtt forduljon hozzánk engedélyért!


© copyright 2017. |
www.szvmk.hu